Auto Blogs

Lees blogs over jouw favoriete auto’s en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de autosport!

Ferrari_488_Pista

De Ferrari 488 pista: Iedereen praat erover

Maak kennis met de Ferrari 488 Pista, de nieuwste rode speedster van Ferrari. Bereid u voor om versteld te staan – wij zijn onder de indruk! Ferrari heeft een flinke dosis wow-factor geïnjecteerd in de Pista, de ultieme versie van middenmotorige Ferrari V8 lichtgewichten. De Pista – “Track” in het Italiaans – is een direct … De Ferrari 488 pista: Iedereen praat erover Lees meer »

De Ferrari van 70 miljoen

De Ferrari van 70 miljoen!

De Ferrari 250 GTO, een auto om van origine GT-races mee te winnen maar vandaag de dag één van de allerduurste auto’s ter wereld. Het getal in de naam staat voor de inhoud van de cilinder waarnaast ‘GTO’ voor Gran Turismo Omologato staat. De 250 GTO kwam in 1962 op de markt in de Verenigde … De Ferrari van 70 miljoen! Lees meer »

Waarom jij een Porsche GT3-RS wilt kopen

Waarom jij een Porsche GT3-RS wilt kopen!

“De Porsche GT3 RS, de ultieme raceauto en droomauto van menig autofanaat.” Dromen mag, en daar helpen wij je graag bij. In deze blog duiken we dieper in op de geschiedenis van dit icoon en waarom deze auto een absolute must-have is voor elke autoliefhebber. Nu alweer meer dan 17 jaar geleden plakte Porsche voor … Waarom jij een Porsche GT3-RS wilt kopen! Lees meer »