Zakelijk

Van relatiegeschenk, kantoor- of winkelinrichting tot zelfs een complete customized Car on Paper. collectie. Ook zakelijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor elk denkbaar project is Car on Paper. makkelijk en snel te realiseren. Leg jouw ideeën aan ons voor, we geven je graag advies over de mogelijkheden en monteren onze producten ook graag op locatie!

CAR ON PAPER INTERIEURMOGELIJKHEDEN

Car on Paper is een opvallend en inspirerend product voor de aankleding van jouw interieur. Voor de invulling kan gebruik worden gemaakt van de prints uit onze database of zelfs worden gekozen voor een custom made collectie auto posters of auto prints.

Van simpel zij aanzicht tot in hoog detail bij Car on Paper maken we de prints zoals jij die wilt hebben. We printen deze op ons unieke papiersoort maar kunnen deze ook op diverse andere materialen laten produceren. Denk hierbij aan behang, gordijn, kussens en zelfs tapijt!

Wil jij de Car on Paper prints aan jouw interieur toevoegen.
Neem dan direct contact met ons op!

Montage & Service
Car On Paper kan ook ondersteuning bieden in projectbegeleiding en de montage van de prints op locatie. Aan de hand van jouw specifieke wensen kunnen we uiteraard een offerte voor je maken.

Prijsindicaties
Onze prijzen zijn afhankelijk van de productkeuze, aantallen, manier van ophangen, designwerkzaamheden, montage en andere services. Daarom hanteren wij geen standaard prijslijsten, maar maken we bij iedere aanvraag een offerte op maat.

Interesse?