Zoeken
Zoeken

Lamborghini Huracan Performante

16,9522,95

Hij is bloedverziekend snel en ook een echt eye catcher. Precies wat je van een Lamborghini mag verwachten. De Huracán Performante levert 640 pk uit de alombekende 5.2-liter V10.

Nu hebben we deze auto op papier gezet en is hij in verschillende varianten verkrijgbaar.

Met een Nurburgringrecord op zak bewijst de Lamborghini Huracan Performante dat een Italiaanse supercar niet alleen maar geschikt is om hard te revven voor een druk terras. Met de prestaties is ook weinig mis. Nul tot honderd doet de Lamborghini Huracan Performante in 2,9 seconden. De sprint naar 200 duurt 8,9 seconden en de topsnelheid is hoger dan 325 km/u. Het verveelt nooit en dwingt je om je referentiekader weer bij te stellen.

De Huracan Performante wordt aangedreven door een 5,2-liter V10-motor met natuurlijke aanzuiging die 640 pk levert en is gekoppeld aan een zeventraps transmissie met dubbele koppeling en vierwielaandrijving. Hij weegt 40 kg minder dan de gewone Huracan en profiteert ook van actieve aerodynamica.

De elektronisch gestuurde vierwielaandrijving stuurt bij normaal gebruik 70 procent van het vermogen naar de achterkant, maar kan tot 100 procent naar de achterkant sturen als het slip aan de voorkant detecteert. Bovendien is er een nieuwe LDVI-functie (Lamborghini Dynamic Vehicle Integration), die in feite het technologische brein van de EVO is en de rijdynamiek kan coördineren op basis van de input van de bestuurder, de externe omgeving en de geselecteerde rijmodus.

De besturing is licht en ongelooflijk precies, terwijl de standaard koolstofkeramische remmen een immense remkracht bieden, zelfs na meerdere vliegende ronden op een circuit.

Nu hebben we deze auto op papier gezet en is hij in verschillende varianten verkrijgbaar. Heb jij een andere droomauto kijk dan in onze webshop verder tussen onze andere designs!

DIT vind je ook leuk!