Zoeken
Zoeken

Lamborghini Aventador SVJ

16,9524,95

Een moderne supercar en een droom voor iedere autoliefhebber. Dit racemonster gemaakt door Lamborghini Aventador SVJ is super gestroomlijnd en accelereert van 0 naar 100 km per uur in slechts 2,8 seconden!

De indrukwekkende snelheid en acceleratie van de Lamborghini Aventador SVJ zijn te danken aan de atmosferische V12-motor, die een duizelingwekkende 770 pk en 720 Nm koppel levert. De V12-motor is gekoppeld aan de zeventraps ISR-transmissie (Independent Shifting Rod), die zorgt voor bliksemsnelle schakeltijden.

De snelheid en acceleratie van de Aventador SVJ zijn ook te danken aan het aerodynamische ontwerp, met vinnen aan de voorkant en grote luchtinlaten aan de zijkant die de luchtweerstand verminderen en de luchtstroom vergroten. Het Aerodinamica Lamborghini Attiva (ALA) 2.0-systeem in de Aventador SVJ controleert actief de omstandigheden om in elk rijsysteem de beste aerodynamische set-up te bereiken, terwijl het bochtenwerk bij hoge snelheid wordt vergemakkelijkt. Ook heeft de Aventador SVJ een lichtgewicht structuur, met materialen als hogedruk RTM-koolstofvezel.

De Aventador SVJ is uitgerust met vele andere geavanceerde prestatiekenmerken. Dit omvat het Lamborghini Dynamic Steering (LDS) systeem, Magneto Rheological Suspension (LMS), en het 4WD systeem met Haldex generatie. De Aventador SVJ biedt drie rijmodi (SPORT, STRADA en CORSA), samen met een aanpasbare EGO-optie. Kopers van de Lamborghini Aventador SVJ hebben de keuze uit Pirelli P Zero Corsa-banden of Pirelli P Zero Trofeo R-banden.

Nu hebben we dit circuit op papier gezet en hij is nu voor jou verkrijgbaar. Heb jij een andere droomauto kijk, dan verder in onze webshop tussen de andere designs!

DIT vind je ook leuk!