Zoeken
Zoeken

Ferrari 488 Pista

16,9524,95

Een auto uit een jongensdroom, de Ferrari 488 Pista. Deze bloedsnelle sportwagen van het iconische automerk heeft minder dan 3 seconde nodig om van 0 naar 100km/u op te trekken. Wij hebben de Ferrari 488 Pista van zijn beste kant op papier gezet!

De Ferrari 488 Pista is een supercar droom. Met een brede carrosserie, uitpuilende spatborden en een sierlijke boog van een dak, valt deze zelfverzekerde Italiaanse supercar op in de menigte. Als het op prestaties aankomt, biedt de Ferrari 488 Pista het vermogen en het evenwicht dat je mag verwachten van een auto die is vervaardigd volgens de legendarische Ferrari-filosofie. Hij schiet in minder dan drie seconden van stilstand naar 100 km/u. Daarnaast raast hij met een uitzonderlijke behendigheid door bochten.

Ferrari heeft een flinke dosis wow-factor geïnjecteerd in de Pista, de ultieme versie van middenmotorige Ferrari V8 lichtgewichten. De Pista – “Track” in het Italiaans – is een direct eerbetoon aan Ferrari’s bijdrage aan de autosport. Hij erft zijn sportieve dynamiek en onberispelijke technologie rechtstreeks van het racecircuit. De verfijnde motor, voertuigdynamiek, gewichtbesparende oplossingen en aerodynamica van de Ferrari 488 Pista bieden onberispelijke track-achtige prestaties. Zowel op als naast de weg.

De lichtere, krachtigere versie van de fantastische 488 GTB werd onthuld op de 88e Autosalon van Genève. Alle auto’s in de Ferrari speciale serie – waaronder de 348 GT Competizione, 355 Challenge, 360 Challenge Stradale, 430 Scuderia en 458 Speciale – hebben uitzonderlijke kritieken ontvangen voor hun ongerepte rijeigenschappen en prestaties, maar (op papier) overtreft de Ferrari 488 Pista ze allemaal. Gezien Ferrari’s beperkte beschikbaarheid in oplage en de grote vraag naar zo’n hot item, had het ons niet verbaasd als de Pista al voor de productie uitverkocht zou zijn.

Deze Ferrari is met zijn vanaf prijs van rond de €390.000 net zoveel waard als een mooie eengezinswoning. Met deze poster van Car On Paper haal je hem voor een stuk minder in huis!

Wij hebben deze auto op papier gezet en is hij in verschillende varianten verkrijgbaar. Heb jij een andere droomauto kijk dan in onze webshop verder tussen onze andere designs!

DIT vind je ook leuk!