Auto Blogs

Lees blogs over jouw favoriete auto’s en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de autosport!

de Ferrari SF90 – een meesterwerk van techniek en design

Introductie De Ferrari SF90 Stradale is de nieuwste supercar van Ferrari en is een technisch meesterwerk dat de concurrentie ver achter zich laat. Het is de eerste plug-in hybride van Ferrari en heeft een vermogen van maar liefst 1000 pk. De auto is ontworpen om de prestaties van een racemotor te leveren, maar dan op … de Ferrari SF90 – een meesterwerk van techniek en design Lees meer »

Ferrari_488_Pista

De Ferrari 488 pista: Iedereen praat erover

Maak kennis met de Ferrari 488 Pista, de nieuwste rode speedster van Ferrari. Bereid u voor om versteld te staan – wij zijn onder de indruk! Ferrari heeft een flinke dosis wow-factor geïnjecteerd in de Pista, de ultieme versie van middenmotorige Ferrari V8 lichtgewichten. De Pista – “Track” in het Italiaans – is een direct … De Ferrari 488 pista: Iedereen praat erover Lees meer »

De Ferrari van 70 miljoen

De Ferrari van 70 miljoen!

De Ferrari 250 GTO, een auto om van origine GT-races mee te winnen maar vandaag de dag één van de allerduurste auto’s ter wereld. Het getal in de naam staat voor de inhoud van de cilinder waarnaast ‘GTO’ voor Gran Turismo Omologato staat. De 250 GTO kwam in 1962 op de markt in de Verenigde … De Ferrari van 70 miljoen! Lees meer »