Zoek
Zoek

Porsche 911 Turbo

16,9524,95

De poster van de Porsche 911 Turbo is er eentje die je als trotste bezitter, bewonderaar of fan aan de muur moet hebben hangen!

Deze poster bevat de fijnste details en is geprint op 150 grams houtvrij gesatineerd mc-papier. Al onze materialen hebben het FSC-keurmerk, hierdoor is dit ook een milieubewuste keuze!
De Porsche 911 Turbo poster is bestellen in verschillende kleuren en formaten!

Benieuwd naar andere posters van Porsche? Bekijk de Porsche collectie hier!

Porsche 911 Turbo

De klassieke Porsche 911 Turbo, een icoon op de wegen sinds zijn debuut in de vroege jaren ’70, blijft een tijdloos voorbeeld van Duitse autotechniek en elegantie. Met zijn herkenbare ronde koplampen, brede heupen en karakteristieke vormgeving belichaamt de 911 Turbo de perfecte synthese tussen sportiviteit en luxe.

Onder de motorkap schuilt de essentie van pure prestaties. De klassieke 911 Turbo wordt aangedreven door een krachtige zescilinder boxermotor met een indrukwekkende turbocompressor. Dit resulteert in een fenomenale vermogensafgifte en een kenmerkende uitlaatbrul die autoliefhebbers over de hele wereld herkennen. Met zijn achterwielaandrijving en perfect uitgebalanceerde chassis biedt de 911 Turbo een dynamische rijervaring die nog steeds bewondering oogst.

Het interieur van de klassieke 911 Turbo ademt luxe en vakmanschap. Met hoogwaardige materialen, ergonomisch ontworpen stoelen en iconische instrumentatie straalt het interieur een tijdloze klasse uit. Deze sportwagen is niet alleen een symbool van snelheid, maar ook van verfijning.

Het 150 grams houtvrij gesatineerd mc-papier is het postermateriaal en heeft een (licht) glanzende uitstraling. Het bewerkte papier is daarnaast helemaal glad. Al onze materialen hebben het FSC-keurmerk, hierdoor is dit ook een milieubewuste keuze!

Heb jij een andere droomauto kijk dan in onze webshop verder tussen onze andere designs!