Zoeken
Zoeken

"wij brengen onze passie voor auto's naar papier"

Over ons

Over ons, wij zijn Car On Paper. Een webshop die is opgezet door twee vrienden met een passie voor auto’s. Deze passie bracht ons bij de zoektocht naar schetsen op papier van onze favoriete wagens. Deze zoektocht bleek echter lastiger dan verwacht. Omdat we niet vonden waar we naar zochten, besloten we zelf aan de slag te gaan met het maken van schetsen en autoposters in een computerprogramma.

En het schetsen begon

En dus begonnen we met het schetsen van een Porsche GT3. Na veel uren werk mocht het resultaat er zeker zijn. We besloten de schets af te drukken op canvas en poster. De reacties die we op het resultaat kregen, waren erg positief. We kregen meermaals de vraag van vrienden en familieleden of zij ook een canvas konden krijgen. Daarnaast kregen we veel suggesties voor nieuwe schetsen. Zo begon voor ons het idee om onze creaties aan te bieden op canvas en poster formaat. Ben je benieuwd geworden? Neem dan snel een kijkje in onze shop.

Over onze schetsen

Al onze schetsen worden zelf gemaakt. We zijn continu bezig met het maken van nieuwe prints om toe te voegen aan onze webshop. Daarbij maken we voornamelijk gebruik van onze voorkeuren. We luisteren echter ook graag naar onze klanten. Heb jij suggesties voor een nieuwe schets? Laat het ons dan weten door te mailen naar info@caronpaper.com!