Zoek
Zoek

Lamborghini Revuelto

16,9524,95

De allernieuwste Lamborghini Revuelto wil jij als Lamborghini liefhebber natuurlijk aan je muur hebben! Wij drukken onze posters op 150 grams houtvrij gesatineerd mc-papier. Al onze materialen hebben het FSC-keurmerk, hierdoor is dit ook een milieubewuste keuze.

De Lamborghini Revuelto poster is bestellen in verschillende kleuren en formaten.

Bekijk ook onze andere Lamborghini posters!

Lamborghini Revuelto Poster

Met de Lamborghini Revuelto zet het toonaangevende automerk een grote stap de toekomst in, dit is namelijk de eerste plug-in hybride van Lamborghini. De Revuelto is een combinatie van andere iconische Lamborghini’s. Zo doet het design denken aan de Murcielago, doen de heupen van de auto denken aan de Dialo en lijken de deuren erg op die van de immens populaire Countach. Wij konden daarom niet wachten om van dit innovatieve kunstwerk een illustratie te maken. Car On Paper heeft deze nieuwe krachtbron tot in detail op poster gezet. Fan van Lamborghini? Bekijk dan ook onze andere Lamborghini posters!

Vermogen van de Lamorghini Revuelto

Onder de motorkap zit niets minder dan een 6,5-liter V-12 motor met 814 pk. Daarnaast is de Lamborghini Revuelto uitgerust met drie krachtige elektromotoren; 2 die de voorwielen aandrijven en een derde die geïntegreerd is in de achttraps automatische transmiddie met dubbele koppeling. Gezamenlijk vormen ze een vermogen van wel 1001 pk! Hiermee is het niet alleen de krachtigste Lamborghini ooit, de Revuelto overtreft zelfs de Ferrari SF90 Stradale.

De combinatie van de 6,5 liter V12 motor met de 3 elektrische motoren zorgt ervoor dat deze supercar in 2,3 seconde van 0 naar 100 km/u gaat. Het verbeterde weggedrag, met dank aan een achterwielstuursysteem en koppelvectoring, zorgt voor stabiliteit in de bochten en een behendig vermogen om bochten te nemen. In afwachting van een uitgebreide testrit beloven deze eerste indrukken een ongeëvenaarde rijervaring.

Interieur van de Lamorghini Revuelto

De Lamborghini Revuelto geeft slechts plek aan 2 passagiers. Ook daaraan zie je dat het automerk de prioriteit gegeven heeft aan de wegprestaties. De 12-cilinder motor zit namelijk op de plaats van de achterbank. Achter de stoelen is echter wel ruimte gecreëerd voor een kleine koffer of golftas. In de kofferbak passen ook 2 stuks handbagage. Daarmee is hij uitermate geschikt om een weekend mee te touren. Daarnaast is de auto afgewerkt met luxe bekleding en genoeg ruimte om comfortabel te rijden.