Zoek
Zoek

Lamborghini Aventador Ultimae

16,9524,95

Lamborghini Aventador Ultimae, is een eerbetoon aan de iconische ongeblazen V12-motor en is de puurste essentie van alle Aventador-versies in een perfecte finale.

Wij hebben deze Lamborghini Aventador Ultimae in detail geïllustreerd en op verschillende afmetingen afgedrukt.

Zo kan ook jij hem in huis halen!

Aventador Ultimae, Lamborghini’s nieuwste pure V12 op de weg!

Lamborghini Aventador Ultimae, in een beperkte oplage van 350 coupés en 250 roadsters, is een eerbetoon aan de iconische ongeblazen V12-motor. De Ultimae is een concentraat van de puurste essentie van alle Aventador-versies in een perfecte finale.

De Aventador begon zijn carrière met een 700 pk sterke 6,5 V12, al kreeg die 12-cilinder in de loop der jaren verschillende keren wat vermogen toegevoegd. Zo schopte de in 2015 gelanceerde SV het tot 750 pk, en was de gewone Aventador in principe 740 pk sterk sinds het gefacelifte model dat in 2016 als de Aventador S werd gepresenteerd. De overtreffende trap van die auto, de SVJ, perste maar liefst 770 pk uit zijn krachtbron. In deze Aventador Ultimae is de achter de voorstoelen gelegen V12 nog verder opgevoerd. Hij stampt maar liefst 780 pk en 720 Nm naar alle vier de wielen.

Geïnspireerd door de prestaties van de SVJ en de tijdloze supersportieve elegantie van het S-model, combineert de Ultimae de beste elementen van beide versies tot een perfect evenwicht tussen prestaties, dynamiek en verfijning.

De Aventador Ultimae,  is de grote finale van de traditionele V12-verbrandingsmotor en is de ultieme Aventador, in alle opzichten. Alle exemplaren zijn verkocht en waarvan de productie nu in de komende maanden wordt beëindigd. De laatste Lamborghini Aventador Ultimae coupé, met een ongekend design, is op 19 april geveild voor USD 1,6 miljoen.

Wij hebben deze Aventador Ultimae in detail geïllustreerd en op verschillende afmetingen afgedrukt. Zo kan ook jij hem in huis halen! Heb jij een andere droomauto kijk, dan verder in onze webshop tussen de andere designs!