Search
Search

Ophangen doe je zo!

Het ophangen of bevestigen van jouw ‘Car on Paper’ kan een lastige klus zijn. Hier onder laten wij graag zien, hoe jij het beste en mooiste jouw print van Car on Paper kan ophangen of bevestigen.

Voorbereiding is het halve werk

Voordat jij je poster gaat ophangen is het handig om eerst een goede indruk te krijgen hoe jouw poster er op de muur gaat uitzien. Leg daarom voordat je de poster ophangt of bevestigd de poster op de vloer om te kijken of deze helemaal naar wens is. Op het moment dat je de positie in je kamer hebt bepaald, begint het uittekenen van de positie.

Hoe hoog moet de poster hangen

Als je een print gaat ophangen kun je deze het best op ooghoogte plaatsen. Uiteraard varieert de ooghoogte per persoon maar het gemiddelde ligt rond de 1.60 meter boven de vloer. Bij het ophangen van meerdere prints kun je uiteraard spelen met de hoogte en het er op gevoel fantastisch uit laten zien.

Welke materialen gebruik je voor het ophangen

Bij het ophangen van de prints kun je diverse materialen gebruiken echter de meest gebruikte zijn toch spijkers of schroeven. Let op dat je bij een stenen of gestucte muur altijd pluggen gebruikt. Zo blijft de schroef goed in de muur zitten en valt jouw print niet naar beneden.